19 januari 2019
20:00

Hammarby IF FF

Referat: Stureby SK - Hammarby IF FF

Lördagkväll i Liljeholmshallen innebar match i Futsalserien mot Hammarby Akademi. Vi har sett lite sega och trötta ut sedan urladdningarna i ST-cupen och har jobbat hårt under veckan för att få fart på benen igen. Spännande därför att se hur kvällens match skulle utvecklas sig.

Ganska snabbt kunde vi konstatera att formen är stigande igen, då tjejerna drog upp tempot och satte upp ett snabbt och vasst passningsspel som gjorde stora hål i motståndarförsvaret. Även om vi har mer att ta av och borde gjort fler mål i inledningen så fick vi se härliga kombinationer och tre riktigt fina mål som tog oss till halvtidsvila med 3-0.

I andra halvlek tar vi oss sedan upp till 6-2-ledning och får chansen att träna på spel 5-mot-4 dvs med flygande målvakt/joker under de sista fem minuterna. Här visar vi på riktigt fint tålamod och grymt passningsspel och vår ”målvakt” Amanda kan göra två mål efter fint lir.

Vi tar med oss en fint genomförd match och ser fram emot en söndag med två nya matcher där fokus ligger på att växla upp inför Göransson Cup. Grymt jobbat tjejer och tack för fin lördagsunderhållning!